TYYLIKKÄIMMÄT HUONETUOKSUT

LINARI-HUONETUOKSUT

LINARI-tuoteperheeseen kuuluu diffuserit, sprayt ja kynttilät.

YRITYSLAHJANA LINARI huonetuoksut ovat ylellisiä, sisustuksellisia, erottuvia, miellyttävältä tuoksuvia ja antajastaan pitkään muistuttavia Pyydä tarjous !

HUONETUOKSU PULLOT 500 ML

Diffuserit ovat Milanossa valmistettuja lasipulloja ja jo yksinään täydellisiä sisustuselementtejä, jotka hurmaavat kauneudellaan ja vivahteikkailla tuoksuillaan, jotka ovat parfyymipohjaisia ja valmistetaan Ranskassa. Jokaisella huonetuoksulla on oma lasipullo, jotka suljetaan jalopuisella tai metallisella korkilla. Tuoksuja on 30 erilaista. LINARI-diffuserit toimivat siten, että tuoksu siirtyy hitaasti puisia tikkuja pitkin pullosta haihtuen ilmaan, levittäen tuoksua tasaisesti ja miedosti huoneeseen. Monet johtavat hotellit maailmalla ovat valinneet Linarit huoneisiinsa, Suomessa mm. Kämp, Haven ja Lilla Roberts. 500 ml:n pulloista riittää tuoksua keskimäärin vuodeksi riippuen ilmanvaihdosta.

HUONETUOKSU SPRAY-PULLOT 100 ML

LINARI huonetuoksu-sprayt omaavat ajattoman, minimalistisen designin. Käytä niitä luomaan haluamaasi tilaan omanlainen tunnelma tuoksun avulla. Lasipullot ovat valmistettu italialaisesta lasista ja niissä on metalliset, muoviset tai puiset korkit. 100ml LINARI huonetuoksu-sprayt tarjoavat kaikki LINARIN tuoksuvaihtoehdot.

HUONETUOKSU KYNTTILÄ 190 G

Miedosti tuoksuvat kynttilät on käsinvalettu Ranskassa yhdessä maailman tunnetuimmista kynttilänvalamoista. Korkealaatuinen vaha on luotu vapauttamaan nopeasti tuoksun ilmaan heti, kun se saa lämpöä. Ilahduttava tuoksu, ranskalainen lasi ja puinen kansi tekevät LINARI-kynttilästä täydellisen sisustustuotteen joka ympäristöön. Kauniit puukannet peittävät kynttilän silloin kun sitä ei käytetä, jotta kynttilä pysyy puhtaana pölystä, ja se sopii tyylikääksi lasinaluseksi, kun kynttilä palaa.

LINARI PUISET KYNTTILÄNALUSTAT

Kynttilänalustoja voidaan käyttää minkä tahansa LINARI-(tai muun merkkisen) kynttilän tai -diffuusorin kanssa korostaakseen tuotteiden minimalistista designia ja kauneutta. Niitä voidaan käyttää myös kauniina lokerikkoina esim. korujen säilytykseen. Saatavana värit vaalea vaahtera, tumma wenge ja zebrano-puu.