SNÖ OF SWEDEN

SNÖ of Sweden – perustettiin v. 2002, Östersundissa, Pohjois Ruotsissa.
Yrityksen perustaja ja korujen suunnittelija, Lena Näslund, halusi luoda kauniita, yksinkertaisia, tyyliltään ajattomia, skandinaaviselle naiselle sopivia koruja jokapäiväiseen käyttöön.

Koruissa käytetään useita eri materiaaleja, vuorikristalleista ja helmistä zirkoniin ja hopeoitujen ja kullattujen metallien yhdistelmiin, joista muodostuvat koko ajan uudistuvat upean kauniit korumallistot.

Snö suunnittelee vuosittain neljä uutta mallistoa - kaksi keväällä ja kaksi syksyllä.
Mallistoon kuuluvat myös aina saatavilla olevat klassikot ja bestsellerit, jotka täydentävät aina uudistuvaa valikoimaa. Snö of Sweden korut ovat saavuttaneet johtavan aseman muotikorubrändien joukossa, silti säilyttäen aina kohtuullisen hintatasonsa.
Mallistoista löytyy koruja kaikenikäisille naisille. Snön korut ovat nikkelittömiä.

Voit tutustua Snö of Sweden koruihin myymälässämme Fredrikinkatu 28:ssa, jossa pyrimme pitämään Suomen laajimpaa valikoimaa Snön koruista. Myymälästä löydät klassikot, uutuudet sekä yksittäisiä malleja, joita ei ole jälleenmyynnissä muualla.
Snö koruja myyvät jälleenmyyjämme ympäri Suomea. Myös verkkokaupassamme on esillä ja myynnissä Snö koruja ja pääset sinne TÄSTÄ.

SNÖ-lippulaivamyymälämme Fredrikinkatu 28 ! TERVETULOA !

www.snoofsweden.com